Özalan: Bu tokat bizi kamçılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Özalan: Bu tokat bizi kamçılar
A
a

ES TV’de 90 +3 programına telefon ile bağlanan Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, kamp sürecinde alınan başarısız sonuçları değerlendirdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Özalan, “Motivasyon açısından galibiyet önemlidir. Antep karşısında aldığımız ağır yenilgi bizi kamçılayacak” dedi.

Kamp çok iyi geçti
Sezonun ikinci yarısı için yapılan kampın çok verimli geçtiğini belirten Özalan, “Sezon başında takımımız geç kurulduğu için sezon başı kampımızı çok verimli geçiremedik. Ancak ikince yarı kampımızın bizim için çok verimli geçtiğini söyleyebilirim. İyi yükleme yaptık. Futbolcularımızın eksikliklerini tamamladık.

Bu tokat bizi kamçılar
Hazırlık maçlarında alınan sonuçların önemli olmadığını vurgulayan Özalan, “Gönül bu maçlarda galibiyet almak ister elbette. Camianın motivasyonu açısından galibiyetler her zaman önemlidir. Gaziantepspor karşısında aldığımız 5-0’lık mağlubiyet bir açıdan bakıldığında şans. Bu tokat bizi kamçılayabilir” dedi.

2 futbolcu isterdi
Kadrosuna iki transfer yapmak istediğini söyleyen Özalan, “Transfer yapamıyoruz diye başkan ve yönetim kurulumuza kimsenin kızma hakkı yok. Geçmişten gelen ciddi sorunlar var. Elimizdeki kadro yeterli. Ancak hem orta sahanın, hem de defansın göbeğine iki takviye yapmak isterdim” diye konuştu.

Asıl transfer içimizden
Bazı futbolcuların kamp dönemi ardından performanslarında artış olacağını belirten Özalan, “Felix ve Akaminko sezonun ikinci yarısı dönüyor. Her iki futbolcuda önemli bir yol kat ettiler. Bunun yanı sıra Hasan Hüseyin’in yanına Dorukhan’ın da eklenebileceğini rahatlıkla söyleyebilirim. Murat Uçar’ın maşallahı var. Forma rekabeti olacak.”

Çin’den Erkan’a teklif var
Eskişehirspor’un yıldız futbolcusu Erkan’a çok ciddi teklifler geldiğini belirten Özalan, “Yurt dışından özellikle uzak doğudan Erkan Zengin’e çok ciddi teklifler geldi. Ben bu konuyu Erkan ile konuştum kendisi bana Eskişehirspor’u şampiyon yapmadan bu tür konular ile gündeme gelmek istemediğini belirtti” dedi. 


Artık kredimiz kalmadı
Sezonun ikinci yarısında içerdeki maçlarda mutlak suretle kazanmak zorunda olduklarını belirten Özalan, “Denizli maçında yaşanan kaza gibi ikinci bir kaza yapma kredimiz yok. İkinci yarı kendi evimizde oynayacağımız maçlarda yine baskılı bir oyun tarzı ile sahaya çıkacağız. Deplasmanlarda ise biraz daha akıllı olacağız.”

Olağanüstü işler yapacak
Semih Şentürk ile ilgili olarak çok fazla beklenti içinde olduklarını belirten Özalan, “Sezonun başındaki kampta Semih ile çok iyi bir hazırlık dönemi geçirememiştik. Takıma geç katılmıştı. Ancak bu kamp döneminde Semih ile çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Kendisinin ikinci yarıda olağanüstü işlere imza atacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Asıl şimdi başlıyor
Altınordu maçında alacakları galibiyet ile ligin ikinci yarısına başlamak istediklerini belirten Özalan, “Bu ligde sezon aslında ikinci yarıda başlar. Hem takımların puan cetvelindeki durumu hem de saha şartları göz önüne alındığında gerçekten çok zor maçlar oynayacağız. Ancak bizim şampiyonluk hedefine duyduğumuz inanç bahaneleri kaldırmaz” diye konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi