Özel konukları ağırladılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Özel konukları ağırladılar
A
a

Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik kadro dün özel bir gün yaşadı.

Sütiş Eskişehir
Otizm farkındalık günü nedeniyle sabah saatlerinde Eskişehirspor’un tesislerine gelen Suzan Gürcanlı Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri, teknik kadro ve futbolcularla keyifli anlar geçirdi.
 
Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik kadro dün özel öğrencileri ağırladı. Otizm günü nedeniyle Türkiye Yardım Severler Derneği Suzan Gürcanlı Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri ve öğretmenleri, Eskişehirsporlu teknik kadro ve futbolculularla bir araya geldi. Teknik direktör Mustafa Denizli’ye el örgüsü Es Es logolu kilim hediye eden ve tatlı ikram eden öğrenciler, Eskişehirspor’a şampiyonluk yolunda başarılar diledi. Siyah kırmızılı futbolcular ve teknik kadroyla fotoğraf çektirme fırsatı bulan öğrenciler oldukça mutlu oldular.   
 
“CAMİA BAŞARACAK GÜÇTE”
 
Suzan Gürcanlı Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi  Okul Müdürü Yücel Beral, Otizm günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlediklerini, bu kapsamda da Eskişehirspor’u ziyaret ettiklerini söyledi. Eskişehirspor’un zorlu bir yarışta şampiyonluk için mücadele ettiğini sözlerine ekleyen Müdür Beral, camianın bunu başaracak güçte olduğunu belirterek başarı  dileklerinde bulundu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi