Öztekin'den Ekrem Birsen'e tepki

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Öztekin'den Ekrem Birsen'e tepki
A
a

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen’in “İşsizlik sorunu yok, iş beğenmeme sorunu var” açıklamasına Rıza Öztekin’den tepki geldi.

Sütiş Eskişehir
Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen’in “Eskişehir’de işsizlik sorunu yok, iş beğenmeme sorunu var” sözlerine Baro Başkanı Avukat Rıza Öztekin’den tepki geldi. Öztekin sosyal medya hesabından, “Son günlerde ilimizdeki Meslek Odaları Temsilcileri ‘İşsizlik yok aslında, iş beğenmiyorlar’ anlamına gelen ve ‘CB ve iktidarı gücendirmemek’ adına gerçekleri gizleyen açıklamalar yapıyorlar. Krizi avukatlara sorun.Türkiye'de 20 milyon icra dosyası olmuş. İşsizlik yüzde 12. 700 milyar Türkiye’nin dolar dış borcu var. İktidara yakın olmanın da bir kriteri var kardeşim. Bu ne böyle körü körüne? Herkesin bildiği gerçekleri siz gizlemeye çalışsanız da gerçek olmaya devam ediyor” mesajını paylaştı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
kalifiye olmak 23 Şubat 2017 00:53

oda baskani dogru soyluyor. sen calistiracagin kalifiyeli kisiye asgari ucret ode ve bir takim haklardan mahrum et. sonra calistiracak insan bulamiyoruz diye feryat et.

1 0 Cevap Yaz
adaymı 22 Şubat 2017 17:58

baro başkanının başka işi yokmu , her gün ayrı demeç , chp den adaymı yoksa

2 0 Cevap Yaz
Esnaf 22 Şubat 2017 15:59

Ekrem birsen Denen sahis hangi akla hizmet secilip de , biz esnaflari. Temsil. Ediyor anlamiyoruz.

1 4 Cevap Yaz
Ahmet Seçkin 22 Şubat 2017 10:08

İş beğenmeme derken köle gibi çalıştırma anlamında .günde 14 saat çalıştırısan ve azgari ücretten düşük ücret verip işine gelirse dersen tabiiki çalıştıracak eleman zor bulunur.sayın Birsen lerin işyerlerinde bu koşullar nasıl acaba..?

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi