ÖZVERİYLE MÜCADELE ETTİ

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ÖZVERİYLE MÜCADELE ETTİ
A
a

Eskişehirspor’un altyapısından yetişen Dorukhan Toköz Süper Lig’in 31’inci haftasında oynanan Trabzonspor karşılaşmasında forma giydi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Karşılaşmanın 87’nci dakikasında Torkine Okriasvhili’nin yerine oyuna dahil edilen 19 yaşındaki futbolcu maçta uzatmalar dahil yaklaşık 10 dakika mücadele etti. Verilen görevi layıkıyla yerine getiren Eskişehirli futbolcu taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.
 
Murat istekliydi
Eskişehirspor’a Aydınspor’dan transfer edilen Murat Uçar, Trabzonspor karşılaşmasıyla bu sezon Süper Lig’de 4’üncü maçına çıktı. Geçtiğimiz hafta Mersin ile oynanan maçta oyuna sonradan giren ve takımının eşitlik golünü atan Murat, Trabzonspor maçına da ilk 11’de başladı. 90 dakika görev alan 23 yaşındaki futbolcu oldukça istekliydi. Murat’ın oldukça heyecanlı olduğu ise gözlerden kaçmadı.
 
Nadir durgundu 

Siyah Kırmızılı ekibin forvet oyuncusu Nadir Çiftçi, Trabzonspor ile oynanan karşılaşmada oldukça durgundu. Teknik Direktör Samet Aybaba tarafından tek forvet oynatılan Nadir, birçok pozisyonda ileri de oldukça yalnız kaldı. Deneyimli golcü arzulu bir performans sergilese de gol yollarında etkili olamadı. Nadir, 64’üncü dakikada yerini Jeremy Bokila’ya bıraktı.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi