Parayı değil şampiyonluğu düşünüyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Parayı değil şampiyonluğu düşünüyoruz
A
a

Eskişehirspor’un başarılı stoperi Hakan Çinemre: Takım olarak para iki bile değil üçüncü planda. Para aklımızın ucundan dahi geçmiyor. Bunu tüm kalbimle söylüyorum.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bugüne kadar ‘neden ödemeler yapılmıyor’ diye bir kere gitmedim. Hiçbir zaman böyle bir şeyimiz olmadı. Takım olarak böyle bir düşüncedeyiz. Tek düşünce şampiyonluk.

Eskişehirspor’un başarılı stoperi Hakan Çinemre ES TV’de yayınlanan 90+3 programının konuğu oldu. Hakan, Eskişehirspor’u çok sevdiğini ve burada kalıcı olmak istediğini söyledi.
 
Yeniköy’de başladım
Çinemre: Kocaeli’nin Yeniköyspor ekibinde 2006-2007 futbola başladım. Daha sonra Gölcükspor’da devam ettim. Ardından Aziz Başkan ve Aykut Hoca beni görüp beğenerek, İstanbul’a davet ettiler. Semih Hoca’nın gayretleriyle de Gölcükspor’a güzel bir para kazandırarak Fenerbahçe’ye transferim gerçekleşti.
 
Beni bırakmak istemediler
Fenerbahçede her yaş grubunda oynadım ve 2 sene sonra Bucaspor’a kiralık gittim. Orada 30 maçın 30’unda da oynayarak Fenerbahçe’ye geri döndüm. Hocalar beni bırakmak istemedi. Ben oturmak istemiyordum. Adana Demir’e kiralık olarak gittim. 21 maçta 2 gol atarak geri döndüm. Pereira hoca bırakmadı beni kampa aldı. Seni dördüncü stoper olarak görüyorum dedi. Fenerbahçe beni bırakmak istemedi.
 
Başkan hipnoz ediyor
Eskişehirspor’a gelmem için Halil Başkan, Aziz başkanımızla anlaştı. İstanbul’da da bir görüşmemiz oldu. Başkan Ünal gerçekten çok iyi bir insan. Onla konuşunca insan hipnotize oluyor. TFF binasını Halil Başkan kapattırmadı, gece 12, 1 gibi gittik orada imzaları attık. Balıkesir maçı günü Eskişehirspor’a geldim. Alpay Hoca’nın da payı var gelmemde. Buraya geldiğim için çok mutluyum.”
 
Taraftar ölüyü diriltir!
Es-Es taraftarı karşısında oynamayı gerçekten çok seviyorum. Beni ateşliyor. Bazen sahada öyle bir dalıyorum ki maç bitiyor tesise gidiyorum. Bakıyorum taraftar Meksika dalgalanması falan yapmış. Onu görmüyorum. O kadar iyi bir taraftarımız var ki bazen de maç esnasında tribüne dalıyorum. Bu Eskişehir taraftarı ölü futbolcuyu canlandırır. Bu taraftar Süper Lig’i hak ediyor. Onlar hep yanımızda olsun.
 
Bu lige ısınamadık
Hocamız kime görev verirse onunla oynamak zorundayız. Ben her stoperle rahat ederim. Ancak biz her zaman hataları en az seviyeye indirmeye çalışıyoruz. Ben buraya ilk geldiğim günden beri dedim, ben tekmeye kafa sokan, mücadeleden kaçmayan bir oyuncuyum. Bu ligde genelde uzun paslarla çıkıldığı için çok kafa topuna çıkıyoruz. Süper Lig’de top hep yerde ama bu ligde hep uzun top oynanmıyor, kalite biraz daha düşük Süper Lig’den. Bundan dolayı takımımız da bence bu lige pek ısınamadı.
 
Denizli maçı kazaydı
Maçta 2-0 geriye düştükten sonra inanılmaz bir enerji sarf ettik. Böyle bir taraftara böyle bir şehre bu lig yakışmıyor. Bu lige kimi getirsen getir inanın zorlanır. O yüzden arada bir Denizli maçı gibi kazalar olacak. Bu bir kaza. Kendi evimizde ilk defa böyle bir şey olduğu için afalladık yani. İlk defa gol yiyerek, ilk defa geri düşüyoruz evimizde. Biraz panik yaptık. Bu hafta böyle bir kaza yaşadık inşallah bundan sonra olmayacak.
 
Kimse Alpay Hoca’ya laf etmesin
Eskişehirspor’un bu ligde şampiyon olmama gibi bir lüksü yok. Bana kalırsa ilk ikiden çıkacağız, play off dahi düşünmüyoruz. Bu hafta hatalı biziz. Kimse Alpay Hoca’ya laf etmesin. Ne yaptıysak biz yaptık. Bu güne kadar hocamız bize arkadaş gibi davrandı, her şeyini sahaya sürdü, bu hafta tek suçlu biziz. Takım adına, ben herkesten özür diliyorum. Kazadır, bu bizim hatamız.
 
Kalıcı olmak isterim
“Ben buraya geldikten sonra şöyle bir şey oluştu bende. Ben bu kulüpte kalıcı olmayı çok isterim. Takım olarak para iki bile değil üçüncü planda. Para aklımızın ucundan dahi geçmiyor. Bunu tüm kalbimle söylüyorum. Bu güne kadar neden ödemeler yapılmıyor diye bir kere gitmedim. Hiçbir zaman böyle bir şeyimiz olmadı. Takım olarak böyle bir düşüncedeyiz. Tek düşünce şampiyonluk.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi