Petroleum Istanbul katılımcılarına KOSGEB desteği...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Petroleum Istanbul katılımcılarına KOSGEB desteği...
A
a

Alanında dünyanın en büyük ve en çok ziyaret edilen fuarı olan Petroleum Istanbul bu yıl da KOSGEB desteği kapsamında.

Sütiş Eskişehir
30 Mart – 2 Nisan tarihlerinde TÜYAP’ta düzenlenecek olan Petroleum Istanbul Fuarı, bu yıl da KOSGEB desteği kapsamında... KOSGEB Genel Destek Programı Uygulama Esasları çerçevesinde yapılan inceleme ve değerlendirme neticesinde, Petroleum Istanbul Fuarı’nın 2017 Yılı KOSGEB Tarafından Destek Kapsamına Alınan Yurtiçi Fuar Listesi'ne eklenmesi uygun bulundu. Böylece fuara katılan firmalar, KOSGEB tarafından belirlenen kriterler kapsamında destek alabilecek. Destek almak isteyen firmaların 24.03.2017 tarihine kadar başvuruda bulunması gerekiyor.

ENERJİ SEKTÖRÜNÜN BULUŞMA ADRESİ
Petroleum Istanbul Fuarı bu yıl da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve EPDK başta olmak üzere enerji ile ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarını özel sektör ile bir araya getirecek. Aynı zamanda Fuar ulusal, bölgesel ve uluslararası enerji şirketleri için önemli bir iş birliği platformu yaratacak Petroleum Istanbul 2017 Fuarı'nı, yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
 
ÖZEL PANELLER VE WORKSHOP'LAR YAPILACAK
2 yılda bir düzenlenen alanının en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan Petroleum Istanbul kapsamında bu yıl özel paneller ve workshop’lar düzenlenecek. Bu özel panel ve workshop’larda konuşmacılar Petroleum Istanbul Akademi’de yenilikçi ürün ve hizmetlerini tanıtabilecek, teknolojik gelişmeler, SEÇ-G mevzuatı ve uygulamaları gibi konularda bilgilendirmeler yapacaklar.
 
EŞ ZAMANLI DÜZENLENECEK
Petrol, LPG, madeni yağ sektörleri ile bu sektörlere ürün ve hizmet sunan sektörlerin aynı çatı altında toplanacağı Fuar’la birlikte Gas& Power Network, 2. Elektrik, Doğal Gaz ve Alternatif Enerji, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı da eş zamanlı düzenlenecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi