Protokolde sıradışı misafir! Avcı gözünü alamadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Protokolde sıradışı misafir! Avcı gözünü alamadı
A
a

Çanakkale Kara Savaşları'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törenlere katılan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore ile sohbet edip, büyükelçinin görme engelli eşi Maggie Moore'un rehber köpeği "Star Morre" ile ilgilendi.

Sütiş Eskişehir
KÖPEĞE DİPLOMATİK MİSAFİR KARTI ÇIKARTILDI

İngiliz büyükelçi Richard Moore'un görme engelli eşi Maggi'nin rehber köpeği "Star Morre"a "Diplomatik misafir akreditasyon kartı" çıkartıldı.

İNGİLİZ BÜYÜKELÇİ TEŞEKKÜR ETTİ

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Çanakkale Kara Savaşları'nın 102. yılı törenleri için görme engelli eşi Maggie Moore'un rehber köpeği "Star Morre"a akreditasyon kartı çıkartan Kültür ve Turizm Bakanlığına twitter hesabından teşekkür etti.

Büyükelçi Moore, kişisel twitter hesabı "@UKAmbRichard"dan, eşi Maggie Moore'un rehber köpeği "Star Morre" için çıkarılan "diplomatik misafir akreditasyon kartı"nın fotoğrafını paylaştı.

Paylaşımı Türkçe ve İngilizce olarak iki kez yayınlayan Moore, Kültür ve Turizm Bakanlığına rehber köpekleri için çıkartılan kart nedeniyle teşekkür etti. Richard Moore'un paylaşımı takipçileri tarafından beğenilerek retweet yapıldı.
Kaynak : internethaber.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi