Ramazan’dan kötü haber

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ramazan’dan kötü haber
A
a

Eskişehirspor’un başarılı orta saha oyuncusu Ramazan Övüç’den kötü haber geldi. Genç oyuncu geçtiğimiz gün yapılan antrenmanda sakatlandı.

Sütiş Eskişehir
Yapılan ilk müdahalede Ramazan’ın adelesinde yırtık meydana geldiği öğrenildi. Orta sahada başarılı imza atan Ramazan’ın Ümraniyespor karşılaşmasında oynamasının zor olduğunu Mustafa Denizli açıkladı.
 
Ofoedu seferberliği

Siyah Kırmızılı ekibin kanat oyuncusu Chikeluba Ofoedu’nun tedavisi sürüyor. Adelesinde sakatlığı bulunan Nijeryalı futbolcu için sağlık ekibi seferber oldu. Yapılan antrenmanda Ofoedu sağlık ekibi gözetimi altında çalışma gerçekleştirdi.
 
Taraftar meşale şov yapacak

Eskişehirspor taraftarları 26 Şubat Pazar günü oynanacak olan karşılaşma öncesi futbolculara moral vermek için harekete geçti. Siyah Kırmızılı taraftarlar yarın akşam saat 19.30’da Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ne giderek futbolculara moral verecek ve meşale şov yapacak.
 
Düdük Çınar’da olacak

TFF 1. Lig’in 22’nci haftasında oynanacak olan Eskişehirspor-Ümraniyespor maçını yönetecek hakem açıklandı. 26 Şubat Pazar günü oynanacak olan karşılaşmayı Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılığını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Erkan Akbulut yapacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi