REKTÖR GÖZALTINA ALINDI

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç REKTÖR GÖZALTINA ALINDI
A
a

Şifa Üniversitesi Rektörü Ateş ile eski müsteşar Fatih Acar gözaltına alındı.

Sütiş Eskişehir
İzmir merkezli yürütülen 'Paralel Devlet Yapılaması'na yönelik yürütülen soruşturmada gözaltı kararı bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eski Müsteşarı Fatih Acar ile Şifa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ateş gözaltına alınırken, Fatih Üniversitesi eski rektörünün de arandığı bildirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Şuçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato tarafından "bazı kamu arazilerinin örgüte değerinin altında satılarak haksız kazanç elde etmesinin sağlandığı" iddiaları üzerine başlatılan soruşturmada, Şifa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ateş ile SGK eski Başkanı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eski Müsteşarı Fatih Acar sabaha karşı gözaltına alındı. Bursa'da gözaltına alınan Fatih Acar ile İzmir'de gözaltına alınan Mehmet Ateş emniyete getirildi. Operasyon kapsamında Fatih Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan ile bir kişinin daha arandığı belirtildi.

Öte yandan, geçtiğimiz salı günü gözaltına alınan SGK İzmir İl Müdürü E.B.'ninde aralarında bulunduğu 7 kişinin sorgulaması devam ederken, işlemlerinin ardından bugün savcılığa sevk edilecekleri öğrenildi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi