SAĞLIK SEN YETKİLİ SENDİKA OLDU

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç SAĞLIK SEN YETKİLİ SENDİKA OLDU
A
a

Her yıl Mayıs ayında gerçekleşen ve yetkili sendikaların belirlendiği, sendika üye sayımları sonucunda Eskişehir’de Sağlık-Sen yetkili sendika oldu. 

Sütiş Eskişehir
Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, İki Eylül Caddesi üzerinde bulunan Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) bürosunda üyelerinde katılımıyla basın açıklaması yaptı. Köksal, her yıl 15 Mayıs tarihinde gerçekleşen ve yetkili sendikaların belirlendiği sendika üye sayımlarının Eskişehir’de sonuçlandığını belirtti.

“GEÇEN YIL 3 BİN 312 OLAN ÜYE SAYIMIZ, BU YIL 3 BİN 841’E YÜKSELDİ”
Başkan Köksal, Sağlık-Sen Eskişehir şubesi olarak kuruldukları günden itibaren yükselişini hız kesmeden devam ettirdiğini ifade ederek, “Geçen yıl 3 bin 312 olan üye sayımız, bu yıl 3 bin 841’e yükseldi. Sağlık Bakanlığı ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı tüm kurumlarda ve Eskişehir geneli yetkili sendika yine Sağlık-Sen Eskişehir şubesi oldu. Tüm sendikaların üye sayısının toplamının iki katından fazla üye sayısına ulaşmamızda, bizlere teveccüh gösteren tüm sağlık çalışanlarımıza, gece gündüz demeden sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için çalışan başta yönetim kuruluma, ilçe başkanlarımıza, iş yeri temsilcilerimize, kadınlar komisyonumuza ve engelliler komisyonumuza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi