Şampiyonluğa ulaşacağız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şampiyonluğa ulaşacağız
A
a

Nesine.com Eskişehir Basket Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu İstanbulspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Özeçoğlu, “Şubatta kupayı kazandık şimdi ise lig şampiyonluğunda. Bunu başaracağız, inanıyoruz” dedi.

İlk aşamayı bitirdik

Özeçoğlu, “1 Ekim’de başlayan sezonumuzda bugün 34’üncü maçımızı oynadık. Bu üç aşamalıydı. Birincisini bitirdik. Haftaya tekrar İstanbul ile tekrar 5 maç üzerinden üçünü alan Final Four’a kalacak. Biz İnşallah ona kalacağız. Sezon içerisinde sakatlıklarımız oldu. Ama takım hep ayakta kaldı çünkü biz iyi bir takımız. Oyuncu kardeşlerimin hepsi karakterli oyuncular.

Sıra ligde

Şubat ayında yapılan federasyon kupasında da şehrimize kupayı kazandırdık. İnşallah şampiyonluk kupasını da Eskişehir’e armağan edeceğiz. Önümüzdeki hafta başlayacak olan ilk maçımız yine İstanbulspor Beylikdüzü ile burada. Ben inanıyorum ki bu salonu doldurup Eskişehir seyircisi ve taraftarıyla Eskişehir’in layık olduğu yere, şampiyonluğa ulaşacağız” ifadelerine yer verdi.

Taraftara teşekkür etti

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nin en fazla seyircisi olan takımın kırmızı-siyahlıların olduğunu dile getiren Başkan Özeçoğlu, "Ben bu anlamda da seyircimize, Eskişehir halkına teşekkür ediyorum. Biz Play-off’ta, futbolda olduğu gibi basketbolda da Eskişehir’in çok iyi bir seyirci kitlesi olduğunu gösteririz inşallah. Eskişehir’in seyircisi ve taraftarıyla şampiyonluğa ulaşacağız” açıklamalarında bulundu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi