Şampiyonluk yakın bayrakları asın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şampiyonluk yakın bayrakları asın
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Sivasspor maçı öncesi camiaya seslendi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Diri, “Sivasspor maçı öncesi şehrimizin seçilmiş ve atanmış kişileri aynı havaya giremediler. Acil bir şekilde büyüklerimizin şehri havaya sokması gerekiyor” dedi.
 
Kimse yüz çevirmesin

Diri yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Değerli Eskişehirspor camiası, Deplasmanda kazanılan Evkur maçı sonrası takımımız yeniden ilk ikinin içine girdi ve kritik Sivas maçının önemi daha da arttı. Taraftarımız Sivasspor maçı biletlerine hücum ederken şehrin seçilmiş ve atanmışlarının aynı havaya giremediğini gözlemliyoruz. Süper Lig adayı diğer takımların Milletvekilleri, Belediye Başkanları uzaktan bizim bile dikkatimizi çekerken Eskişehirspor'umuzun sahipsiz gibi ilerlemesi bizlere dokunuyor.”
 
Destek zamanı

“Büyüklerimizin desteğini hissettirmesi ve şehri daha da havaya sokması gerekmektedir. Ülkemizde Anadolu İhtilalini başlatan bir şehir olan Eskişehir’imizin Milletvekillerimizin, Belediye Başkanlarımızın, Oda ve Dernek Başkanlarının, yürekli iş adamlarımızın birlik olarak Eskişehirspor'un maddi ve manevi olarak arkasında olduklarını göstermesinin tam zamanıdır. Eskişehirspor’umuza yüz çevirenlere bu şehrin hakkı haram olsun.”
 
Havayı ısıtalım

Hafta sonu oynanacak Sivas maçında tek bir boş koltuk bırakmamaya çalışalım. Türkiye'de en fazla seyirci ortalamasına sahip 5 kulüpten biri Eskişehirspor ancak bizim ilk sırada olmamız gerekiyor. Tüm semtler mahalleler esnaflar bir araya gelip, Bugünden itibaren her yeri bayraklarla donatalım, şehirde formalarımızla gezmeye başlayalım ve şehrin havasını daha da ısıtalım. Takım havaya girmişken birlik olmanın tam zamanıdır” ifadelerine yer verdi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi