Samsun çıkarması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Samsun çıkarması
A
a

Basketbol Süper Ligi’ne adım adım yaklaşan temsilcimiz, 31’inci hafta maçında Samsun BŞB Anakent’e konuk oluyor.

Sütiş Eskişehir
Zorlu karşılaşma Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda bugün saat 16.00’da başlayacak  
 
Seri devam edecek

Türkiye Basketbol Ligi’nin 31’inci haftasına girilirken 55 puanla Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin hemen altında averajla 2’nci sırada bulunan Nesine.com Eskişehir Basket, Acıbadem Üniversitesi, Muğla Ormanspor ve Gelişim Koleji’ni yenerek 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı.
 
Zirvede tamamlamak

Play-Off öncesinde büyük form yakalayan Dev Adamların moral ve özgüveni son derece yüksek. Ligi zirvede bitirmeyi hedefleyen Potanın Şimşekleri, bugün oynayacağı Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent ekibini yenmek için varını yoğunu ortaya koyacak. Tek hedef galibiyet olarak belirlendi.
 
Temsilcimizin son 5 maçta aldığı skorlar;

Nesine.com Esk. Bas-Pertevniyal       : 80-68
Bursa Durmazlar-Nesine.com Esk. Bas. : 77-66
Nesine.com Esk. Bas.-Acıbadem Ünv   : 108-106
Muğla Orman-Nesine.com Esk. Bas.    : 88-124
Nesine.com Esk. Bas-Gelişim Koleji    : 87-59
 
Hedefleri ilk 8

Dev Adamların bugün karşılaşacağı rakibi Samsun BŞB Anakent ligde halen 46 puanla 9’ncu sırada. İlk 8 takımın katılacağı Play-Off karşılaşmalarını hedefleyen Samsun ekibi, geçen hafta Düzce Belediye’yi deplasmanda 64-66 yenerek puan ve moral kazandı. Kendi evinde oldukça başarılı sonuçlara imza atan Samsun ekibi Nesine.com Eskişehir Basket’i yenerek ilk 8 hedefinde kayıp yaşamak istemiyor.
 
Sakatlıkları sürüyor
Ligi lider olarak bitirmek isteyen Nesine.Com Eskişehir Basket 3 haftalık galibiyet serisini Samsun’da da sürdürmek istiyor. Koç Greenberg yönetiminde çalışmalarına tamamlayan Siyah-Kırmızılıların iki oyuncusu sakat bulunuyor. Takımın önemli yıldızları arasında yer alan ve oynadıkları her karşılaşmada büyük katkı veren Efekan Coşar ve Evren Büker, Samsun BŞB karşısında forma giyemeyecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi