Ahmet Ataç 15 02 2024

Semih: ''Kısa sürede çözdük''

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Semih: ''Kısa sürede çözdük''
A
a

Deneyimli golcü Semih Şentürk Spor Müdürümüz Ahmet Deniz Canoruç’a sessizliğini bozdu.

Sütiş Eskişehir
Denizlispor maçında Teknik Direktör Alpay Özalan’ın 43’üncü dakikada oyundan aldığı Semih Şentürk suskunluğu bozdu. Özalan ile görüşme yaptığını söyleyen Semih, “Keşke ilk yarı bittiğinde oyundan çıksaydım. Ama olan oldu Her şeyi konuştuk. Şu an bir sıkıntı yok” dedi.

Sessizliğini bozdu
Eskişehirspor’un başarılı golcüsü Semih Şentürk Yeni Malatyaspor maçında gördüğü kırmızı kartın ardından 3 maç cezalı duruma düşmüş ve 3 hafta sonra Denizlispor maçında forma giymişti. Maça ilk 11’de başlayan Semih, Denizlispor’un 2-0 önde götürdüğü maçın 43’üncü dakikasında Teknik Direktör Alpay Özalan tarafından Axel Meye ile değiştirilmişti. Deneyimli golcü Spor Müdürümüz Ahmet Deniz Canoruç’a sessizliğini bozdu.

Çok üzüldüm
Alpay Özalan ile yapılan antrenman öncesi konuştuklarını söyleyen Semih, “Keşke 43’üncü dakikada değil de, ilk yarı bittikten sonra çıksaydım. Gerçekten çok üzüldüm. Olan oldu artık. Ama antrenman öncesi hocamla konuştum. O her şeyi açıkladı ben de içimdekilerini söyledim. Şu an için bir sıkıntı yok. Bu durumu kısa sürede çözdük” ifadelerine yer verdi.

Bize yakışmadı
Denizli maçında ağır bir yenilgi aldıklarını söyleyen Semih, “Bize hiç yakışmayan bir mağlubiyet aldık. İçerde maç kaybetmemiz çok kötü oldu. Bu mağlubiyeti telafi etme şansımız var. Bizim hedefimiz şampiyonluk. Antalya kampında çok çalışmalıyız. Transfer olacaktır. Takım daha da güçlenecektir. Çünkü bu şehir bu takım bu ligi hak etmiyor. Şampiyon olmalıyız” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi