Şimşek Kızlar deplasmanda

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şimşek Kızlar deplasmanda
A
a

Temsilcimiz Eskişehir Hentbol SK, 23 Ekim Pazar günü deplasmanda ligde henüz galibiyeti bulunmayan Kastamonu Artsam Koleji ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
“Hedef galibiyetle dönmek”
 Her geçen hafta daha iyi performans sergileyen Şimşek Kızlar, Kastamonu Artsam Koleji ile oynanacak zorlu maça gerçekleştirilen idmanlarla hazırlanıyor. Cumartesi sabahı Kastamonu’ya hareket edecek olan kafile bu zorlu deplasmandan galibiyet ile dönmek istiyor. Artsam Koleji maçının ligdeki önemli hedef maçlarından birisi olduğu belirten Antrenör Sertan Sarpaş, “Geçtiğimiz hafta sonu konsantrasyon sorunu ve şanssızlık nedeniyle sahamızda berabere kaldık” dedi.
 
“Süper Lige yeni alışıyoruz”
Genç Hoca Sarpaş, “Süper Lig’e yeni yeni alışıyoruz. Rakipler hazırlık sezonu geçirirken bize ligin başlamasına kısa süre kala kurulduk. Takımımızda 16 yaşının altında 11 oyuncu bulunuyor. Tecrübeli isimleri takımımıza takviye ederek bir karma oluşturduk. Takım oyununu oturtmaya çalışıyoruz. Bu hafta da Artsam Koleji ile deplasmanda zorlu bir mücadeleye çıkacağız.  Bu maçı kazanabilecek gücümüz olduğunun farkındayız” ifadelerini kullandı. 
 
“Her maç zor”
Eskişehir Hentbol SK’nın genç yıldızı Beyzanur Türkyılmaz da, Genç Uşak maçını kazanacaklarına olan inançlarının tam olduğunu belirterek, “ Bu ligde her maç birbirinden zor. Her geçen hafta maçların zorluk derecesi de artıyor. Kastamonu Artsam Kolejini yenmemiz gerekiyor. Kolay bir maç kesinlikle olmayacak. Galibiyet için savaşmamız gerekiyor. Elimizden gelenin fazlasını yapıp bu maçı kazanmak istiyoruz” dedi.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi