Siz şampiyon olacaksınız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Siz şampiyon olacaksınız
A
a

Sivasspor beraberliğinin ardından moral bozukluğu yaşayan Eskişehirspor’da Teknik Direktör oyuncularını motive etmeye çalışıyor.

Sütiş Eskişehir
Denizli, “Siz şampiyon olacaksınız. Kaldırın başınızı beyler. Mersin maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz” dediği öğrenildi.

Terapi başladı

TFF 1. Lig’in 29’uncu haftasında Sivasspor’u evinde konuk eden ve rakibi ile 2-2 berabere kalan Eskişehirspor’da moral bozukluğu yaşanmıştı. Antrenmanlarda oyuncularının moralsiz olduğunu gözleyen Teknik Direktör Mustafa Denizli bu olaya hemen el attı. Futbolcularıyla antrenmanda toplantılar yapan Denizli terapi seanslarına başladı.

Kaldırın başınızı beyler

Henüz kaybedilmiş bir şeyin olmadığını söyleyen Teknik Direktör Mustafa Denizli, “Siz şampiyon olacaksınız. Kaldırın başınızı beyler. Kaybedilmiş bir şey yok. Mersin maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz” dediği öğrenildi. Denizli ayrıca deneyimli oyuncularla da bire bir görüşüp takımdaki moral bozukluğunun giderilmesi için talimat verdiği gelen bilgiler arasında.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cevdet Eskişehir 27 Nisan 2017 10:41

Hocanın büyüklüğü burdan belli biz şampiyonluk yolunda kendimizden emin adımlarla şampiyonluğa ulaşacağız tebrikler hocam işte budur büyüklük

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi