Son dakika haberi: Eskişehir ekibinde şok ayrılık

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Son dakika haberi: Eskişehir ekibinde şok ayrılık
A
a

Geride bıraktığımız sezonda şampiyon olarak adını TFF 3. Lig’e yazdıran temsilcimiz Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde şok bir ayrılık gerçekleşti. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
 Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nin tecrübeli Teknik Direktörü Sertaç Gezer, dün kulüp yönetimi ile bir araya gelerek istifasını sundu.

İstifası kabul edilen Gezer’in Anadolu Üniversitesi kariyeri son bulmuş oldu. Mavi Beyazlı takım 3. Lig’in ikinci yarısının ilk maçında Sapanca Gençlikspor ile 3-3 berabere kalmış ligin 16’ıncı haftasında ise Eynesil Belediyespor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile Eskişehir’e dönmüştü. Üniversite ekibi şu an 22 puanla 6. sırada ve Play-Off potası içerisinde yer alıyor. İstifa hakkında açıklama yapan Anadolu Üniversitesi, “Teknik direktörümüz Sertaç Gezer’in istifası, yönetim kurulunca kabul edilmiştir. Geçen sezon şampiyonluğumuzun mimarlarından olan Sertaç Gezer’e bugüne kadar vermiş olduğu tüm emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin devamında başarılar diliyoruz” paylaşımı yaptı. Teknik Direktör Sertaç Gezer ise ESGROUP Spor Servisine konuştu. Gezer, “Başkanımızla görüştük. İstifamı sundum. Transferde fikir ayrılıkları yaşandı. Belli başlı sorunlar vardı. Hayırlısı buymuş. Bir kırgınlık küslük yok. Şampiyonluk yaşadığım, güzel işlere imza attığımız Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’ne başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 
Kaynak : Duhan Berk Ötsukarcı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi