Son periyotta yıkıldık

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Son periyotta yıkıldık
A
a

Potanın Devleri Türkiye Basketbol Ligi’nin 22’nci haftasında konuk olduğu Petkimspor’a son periyotta boyun eğdi.

Sütiş Eskişehir
Takımın yıldız oyuncuları son periyottaki 3 sayılık atışlarda başarısız olunca maçı 75-65 kaybetti. 
 
İlk periyot Petkim’in
Ligin en önemli karşılaşmasına çıkan temsilcimiz ilk periyottaki vasat oyununun ardından ikinci ve üçüncü periyotta rakibi karşısında oldukça etkili oldu. Özellikle maçın ikinci periyodunda Petkim'in yakaladığı 4-0'lık serinin ardından Eskişehir vites arttırdı. 4 dakikada yakaladığı 13-3'lük seriyle temsilcimiz öne geçti. İlk devreyi Eskişehir Basket 38-40 önde kapatarak soyunma odasına moralli girdi.
 
Tribünler ortamı gerdi   
Üçüncü çeyrekte özellikle savunmada başarı gösteren temsilcimizin  konsantrasyonu oyunun durmasıyla düştü. Bazı Petkim taraftarları Siyah Kırmızılı banche küfür etti ve kısa süre içinde gerginlik yaşandı. Yaklaşık 3 dakika duran maçın ardından temsilcimizde moraller bozuldu. Ancak yine de skor üstünlüğünü elinde bulunduran Potanın Şimşekleri son çeyreği de 51-48 önde bitirmeye mufvaffak oldu.  
 
3’lükler başarısızdı
Son  periyota girildiğinde ise temsilcimiz dış atışlardan sonuca gitmeye çalıştı. Özellikle Murat Göktaş ile dip çizgilerden üç sayılardan etkili olmaya çalışan temsilcimiz bunda başarılı olamadı. Pota altını denemeyen Potanın Şimşekleri savunmada da açıklar verince Petkimspor kontrolü ele aldı. Maç sonlarında Evren Büker ve Koç Greenberg’e çalınan teknik faullerle ev sahibi ekip öne geçti ve temsilcimiz maçtan yenik ayrıldı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi