Ahmet Ataç 15 02 2024

Sonuna kadar arkasındayız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sonuna kadar arkasındayız
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Denizlispor maçı sonrası eleştirilen Alpay Özalan’a sahip çıktı.

Sütiş Eskişehir
Özalan’a sonun kadar güvendiklerini söyleyen Ünal, “Sosyal medyada ki dedikodulara ayıracak vaktimiz yok. Hocamıza sonuna kadar güveniyoruz” dedi.

Dedikoduyla uğraşmıyoruz
Denizlispor yenilgisinin ardından özellikle sosyal medyada Alpay Özalan’ın Eskişehirspor’dan ayrılacağı yönünde çok fazla sayıda iddianın ortaya atılması ile ilgili Başkan Halil Ünal açıklamada bulundu. Ünal, Bunların hepsi dedikodu ve bizim dedikodu ile işimiz olmaz. Alpay Hocamız görevinin başındadır. Görevinin başında kalacaktır. Bu türden söylentilere ayıracak zamanımız yok. Hocamıza sonuna kadar güveniyoruz” dedi.

Denizli bir kazaydı
Denizli maçının bir kaza olduğunu söyleyen Başkan Halil Ünal, “Denizlispor maçı bir kazaydı. Çok fazla gol pozisyonuna girdik ancak bir türlü golü bulamadık. Bir gol bulabilseydik devam gelecekti. Ancak olmadı çok üzüldük. Sahamızda maç kaybetmek kötü oldu. Takımımızla oturduk toplantı yaptık. Onlara moral verdik ve kendilerine güvendiğimizi söyledi. Gaziantep maçından galibiyetle döneceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Destekten başka çare yok
Kulübe herkesin destek olması gerektiğini söyleyen Ünal şu ifadelere yer verdi; “İşin ciddiyetini göstermek adına geçtiğimiz günlerde yaptığım basın toplantısı ile kulübün mali tablosunu herkese gösterdim. Bu noktadan sonra herkes üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmak zorunda. Kulüp kapanma noktasına gelmiş. Bu tür zamanlarda şehrin birlik ve bütünlük içerisinde Es Es’e destek çıkması hepimiz için büyük önem taşıyor.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi