ŞORAY: KÜLTÜR SANAT ŞEHRİ OLMUŞ

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ŞORAY: KÜLTÜR SANAT ŞEHRİ OLMUŞ
A
a

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret eden Türk Sinemasının Sultanı olarak bilinen Türkan Şoray, “Tiyatrolarınız, senfonileriniz, festivalleriniz ile Eskişehir kültür sanat şehri haline gelmiş” dedi.

Sütiş Eskişehir


Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin daveti üzerine Eskişehir’e sinema söyleşisine gelen Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, Eskişehir ziyareti sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Eskişehir’e her geldiğinde hayran kaldığını belirten sinema sanatçısı, kültür sanat alanında Eskişehir’e kattıkları için Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür etti. Şoray “Basından takip ettiğim kadarıyla bu hafta Eskişehir Çocuk ve Gençlik Festivaliniz başlamış. Tiyatrolarınız, senfonileriniz, festivalleriniz ile Eskişehir kültür sanat şehri haline gelmiş. Tiyatroya ve sinemaya verdiğiniz değerden ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi.  Türk sinemasının en gözde aktrisini Eskişehir’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Büyükerşen ise ziyaretinden dolayı Türkan Şoray’a teşekkür etti.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi