Spor Odunpazarı’nda güzel

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Spor Odunpazarı’nda güzel
A
a

Her sene açtığı yaz okullarında yüzlerce sporcuya hizmet veren Odunpazarı Belediyesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yaz okulunda eğitim gören sporcular dün Necdet Yıldırım Sahası’nda hatıra fotoğrafında bir araya geldi.

4 farklı branşta
Odunpazarı Belediyesi’nde yaz okulu coşkusu yaşanıyor. 4 farklı branşta yüzlerce minik çocuğa hizmet veren Odunpazarı’nda eğitim gören sporcular dün hatıra fotoğrafında bir araya geldi. Futbol, basketbol, voleybol ve tekvandoda yaz tatillini spor yaparak geçiren sporculara belediyeden anlamlı bir jest yapıldı.

300’ü aşkın sporcu
Necdet Yıldırım Sahası’nda gerçekleştirilen hatıra fotoğrafı organizasyonuna 300’ü aşkın sporcu katıldı. Organizasyona Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, belediye meclis üyeleri, spor yöneticileri ve birçok veli katıldı. Yaz okullarında eğitim gören sporcular ile tanışan Başkan Kazım Kurt minik çocuklara başarı diledi.

Kurt tanıştı
Yaz okulları hakkında açıklamalarda bulunan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt yüzlerce çocuğa spor yapma imkanı tanıdıklarını söyledi. Kurt, “Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Amacımız, Eskişehir’e başarılı sporcular yetiştirmek ve ülke sporuna kazandırmak. Bu çerçevede antrenörlerimiz en iyi şekilde eğitim veriyor” dedi.

Bingöl: Mutluyuz
Odunpazarı Spor İşleri Müdürü Ahmet Bingöl ise organizasyon hakkında açıklamalarda bulundu. 300’ü aşkın sporcunun Odunpazarı Belediyesi çatısı altında buluştuğunu söyleyen Bingöl, “Sporcularımız deneyimli antrenörler eşliğinde eğitim görüyor. Oldukça mutlular. Onların mutluluğu bizi de çok sevindiriyor. Amacımız başarılı sporcular yetiştirmek” dedi.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi