Süper Lig’i istiyorsak kazanmalıyız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Süper Lig’i istiyorsak kazanmalıyız
A
a

Yeni stadyumda Yeni Malatyaspor’a sezonun ilk maçında gol atmayı başararak tarihe geçen Hasan Hüseyin yarınki maç için konuştu. Genç oyuncu, “Eğer Süper Lig’i istiyorsak kazanmalıyız” dedi.

Sütiş Eskişehir
En kritik maç

Eskişehir’in yeni stadyumundaki ilk maçına çıktığı Yeni Malatyaspor karşılaşmasında ilk golünü atarak kulüp tarihine geçen Hasan Hüseyin aynı tarifeyi bu sefer deplasmanda göstermek istiyor. Orta saha oyuncusu yaptığı açıklamada, “En kritik maçımıza çıkıyoruz. Bu ligin en güçlü takımları karşı karşıya gelecek. Sezonun kırılma maçı olacak. Çok iyi hazırlandık kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz” dedi.

O golü unutamam

Süper Lig yolundaki en kritik maça çıktıklarının altınız çizen Hasan, “Takım olarak tek düşüncemiz Eskişehirspor’u Süper Lig’e çıkarmak. Eğer bunu istiyorsak bu maçı kazanmak zorundayız” dedi. Yeni Malatyaspor’a gol atmak istediğini de ekleyen Hasan, “O golü hiçbir zaman unutamam. İnşallah aynı sevinci bu haftaki maçta da yaşarım. Şuan ki tek hedefim şehrimin takımını Süper Lig’e çıkartmak” ifadelerine yer verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi