Tanju: ESES büyük camia

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tanju: ESES büyük camia
A
a

Eskişehirspor’un başına gelen Mustafa Denizli hakkında yaptığı açıklamalarla camiadan tepki toplayan Tanju “Eskişehirspor’un her zaman büyük camia olduğunu biliyorum, saygı duyuyorum” dedi.

Sütiş Eskişehir
Futbol programında konuşan Tanju, şunları kaydetti:
“Eskişehir camiasını çok seviyorum. Benim sitemim Eskişehir camiasına değil. Bunun bilinmesini istiyorum. Ben ‘Mustafa Denizli oraya nasıl gitti’ düşüncesindeydim. Bir de orada Özgür Fetih Demirdaş diye bir arkadaş “besle Tanju’yu” diye bir manşet atmış. Yerel gazetede… Sevgili arkadaşlar, Eskişehirliler misafirperverdir. Orada Mete diye, Gürdal diye idareciler var. Ben onların hatırı ricası üzerine, Eskişehir’e gidip, Eskişehirspor’u desteklemek amacıyla gittim.



Ama sen “besle Tanju’yu” diyorsun. Arkadaş sen misafirperverliğin ne olduğunu bilmiyor musun. Özgür Fetih Demirdaş yakıştıramadım. Hiç şık olmadı. Ben Eskişehirspor’un her zaman büyük camia olduğunu biliyorum, saygı duyuyorum, teşekkür ediyorum.”

İLGİLİ HABERLER:

Mustafa Denizli Es Es'e nasıl geldi?



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
koc 2 Mart 2017 13:43

videoyu izleyememiştim özrü TRT den yapsın demiştim şimdi videoyu izledim galiba Özrünüde TRT Ekranlarından yapmış aferin Tanju ya özür dilemekte bir erdemdir ama Tanju yinede Bu türden konuşmarını yaparken mahalli bir kanalda olmayıp kamunun yayın organın da olduğunu unutmasın o unutursa TRT yetkileri hatırlatsın yada bunu bilen birileri ile yoluna devam etsin

0 0 Cevap Yaz
koc 2 Mart 2017 13:33

Bu özrüde aynı şekilde TRT ekranlarından yapsın

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi