Taraftar yine başrolde olacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Taraftar yine başrolde olacak
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri hafta sonu tüm Eskişehir sevdalılarını göreve çağırdı.

Sütiş Eskişehir
Diri, Es Es’in Balıkesir maçının ardından Nesine.com Eskişehir Basket maçı için salona akın edeceklerini söyledi.
 
Puan kaybetmemeliyiz
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri hafta sonu oynanacak olan Eskişehirspor ve Nesine.com Eskişehir maçları için taraftara çağrıda bulundu. Diri, “Balıkesirspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu maçta her zamanki gibi büyük taraftarımızın tribünleri dolduracağına inancımız tamdır. Taraftarın büyük desteği ile bundan sonra sahamızda puan kaybetmemeliyiz ve liderliği elimizden bırakmamalıyız” dedi.
 
Salona akın edeceğiz
Balıkesir maçının ardından Eskişehir Basket’i desteklemeye geleceklerini söyleyen Diri, “Balıkesirspor karşılaşmasından sonra saat 18:00’da Anadolu Üniversitesi Besyo Spor Salonunda Nesine. com Eskişehir Basket ile Sakarya BŞB. Basket karşılaşması var. Balıkesirspor müsabakası sonrasında stadyumun yanında otobüsler kalkacaktır. Eskişehirspor taraftarları olarak otobüslerle salona akın edeceğiz” ifadelere yer verdi.
 
Şiddetin karşısındayız
Diri son olarak Sakarya BŞB ile husümetlerinin olmadığını belirterek şu ifadelere yer verdi;  “Bizler Sakarya halkı veya Sakaryaspor taraftarına düşman değiliz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu ortamda kendi vatandaşımıza düşmanlık beslemek zaten bizlere yakışmaz. Eskişehir halkına yakışır bir şekilde takımlarını desteklesin. Şiddet olaylarından uzak dursun. Hele hele otobüs taşlamak gibi bir hainliğin içine giren olursa karşılarında bizleri bulur ve tribünlerden uzaklaştırılır.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi