Ahmet Ataç 15 02 2024

Taraftardan herkese mesaj!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Taraftardan herkese mesaj!
A
a

Taraftarlar Birliği, şampiyonluk yolunda futbolculara, yönetime, teknik heyete ve şehrin ileri gelenlerine seslendi…

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Dİri önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle Alpay Özalan’a seslenen Diri,  “Bir an evvel toparlanmalı ve takımdaki küskün topçuları kazanmalısınız. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var” dedi.
 
Bazı futbolcular rest çekiyor

Öncelikle futbolculara seslenen Diri, “Takımın içinde hiç tahmin etmediğimiz isimler para yüzünden yönetimimize rest çekme noktasına gelmiş. Çünkü gelirken de biliyordunuz Eskişehirspor olarak zor durumdayız ve kimsenin bir kuruşu bu kulüpte kalmaz. Bu yıl vereceğiniz mücadeleyle bizim geleceğimizi kurtaracaksınız. Biz bunu asla unutmayız!” ifadelerine yer verdi.
 
Küskün topçuları kazanın

Özalan’a da seslenen Diri, “Futbolcular ile diyaloğunuzu düzeltmeli, şampiyonluk yolunda malzemeci dahil herkese ihtiyacınız olduğunu unutmamamız gerekmektedir. İlk deneyiminizi Eskişehirspor gibi bir camiada yaşıyor olmanız sizin için büyük bir şans olduğunu bilmelisiniz. Bir an evvel toparlanmalı ve takımdaki küskün topçuları kazanmalısınız. Unutmayın, siz ne kadar Eskişehirspor'u şampiyon yapacaksanız, Eskişehirspor'da sizi şampiyon Hoca yapacak” dedi.
 
Herkes görevini yapacak

Diri son olarak herkese seslenerek şunlara yer verdi; “Sonuç olarak, bu zorlu süreçte herkes elini taşın altına koyacak. Yönetim yöneticiliğini yapacak, teknik ekip kendi sorumluluğunu bilecek ve geldikleri bu görevde takımı sonuna kadar inandıracak, futbolcu terinin değil kanının son damlasına kadar savaşacak, basın şehrimizi şampiyonluğa inandıracak ve dedikodulara prim vermeyecek. Zorlu bir süreçten geçiyoruz.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selim 4 Şubat 2017 12:39

Her zaman nasıl tek bir ses oluyorsak; Manisa maçında da tam tersine ilk 5 dk. tüm stadyum omuz omuza girip çıt çıkmadan sessiz sedasız duralım... Futbola ve tribünlere sıçratılmaya çalışılan tüm fitnelere tepkimizi gösterelim... Her sevgi ve rahatlığa rağmen birlik dirliği bozmaya çalışan herkese ve her şeye ders verelim... 5 dk dolduktan sonra da tutabilene aşk olsun... Dosta düşmana "bizi" de "birlik nasıl olunur" u da gösterelim!!!

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi