Ahmet Ataç 15 02 2024

Tarık ve Kamil dönüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tarık ve Kamil dönüyor
A
a

Eskişehirspor’un Antalya’da yaptığı devre arası hazırlık kampında sakatlanan Tarık Çamdal ve Kamil Ahmet Çörekçi’nin sakatlıklarının tamamen geçtiği bildirildi.

Sütiş Eskişehir
Maç eksikleri bulunan iki oyuncu için son kararı Teknik Direktör Alpay Özalan verecek. Ayrıca sarı kart cezasını Balıkesirspor maçıyla dolduran Akaminko bugün hocasından görev bekliyor. 

Ramazan cezalı

Son haftalarda gösterdiği performansla orta sahaya büyül katkı veren ve Özalan’ın vazgeçilmezleri arasına giren Ramazan Övüç, geçtiğimiz hafta Balıkesirspor karşılaşmasının son dakikasında ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan çıkmıştı. Cezalı duruma düşen orta sahanın başarılı oyuncusu Ramazan, bugün Şanlıurfaspor karşısında forma giyeneyecek.

Düdük Özgüç Türkalp’te

Bugün saat 18.30’da Şanlıurfa GAP Arena Stadı’nda oynanacak maçı Ankara Bökgesi ve Süper Lig hakemlerinden Özgüç Türkalp yönetecek. Türkalp’in yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam ve Osman Karakaş yapacak. Özgüç Türkalp bu sezon Eskişehirspor’un 30 Ekim 2016 tarihinde Ankara’da oynadığı ve 4-1 galip geldiği Bandırmaspor karşılaşmasını da yönetmişti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi