TEİ'den 374 kişiye iş imkanı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TEİ'den 374 kişiye iş imkanı
A
a

Eskişehir'de kurulu TUSAŞ Motor Sanayii AŞ (TEI), 2017 yılında milli projelerle istikrarlı büyümesine devam ederken, ülkenin istihdam seferberliği için de çalışmalarını sürdürüyor. TEI, bu kapsamda bu yıl 374 kişiyi istihdam edecek.

Sütiş Eskişehir

Kuruluştan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'de ilk milli uçak motorunu kazandırmak için 7 Şubat'ta Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir ve TEI Genel Müdürü Mahmut Akşit’in katıldığı törenle imzalanan Turboşaft Motor Geliştirme Projesi sözleşmesiyle TEI, iş gücünü yüzde 20 artırarak, istihdam seferberliğine beklentinin 4 katı destek sağlayacak.

Bu kapsamda TEI 2017 yılında 207 beyaz yakalı ve 167 teknisyen olmak üzere 374 kişiye iş imkanı sağlayarak, ülkenin nitelikli iş gücünü artıracak.

Türkiye'nin Savunma ve Havacılık Sanayisi adına sektörde hedeflere ulaşması için birçok önemli projede kilit rol üstlenen TEI, 2016 yılında başlatılan Türk Genel Maksat Helikopter Projesi ve gerçekleştirdiği İleri İmalat Teknolojileri Binası yatırımı ile sektörde ciddi bir istihdam sağlamıştı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eski personel2 15 Şubat 2017 10:01

Insanlari işe alan sonra turlu oyunlarla isten cikmasina sebep olan firma. Agzinizla kus tutsaniz iyi calisan bulamazsiniz. Arge kulturu olmayan firma. Dinazor yonetimle bu isler yurumuyor.

2 2 Cevap Yaz
Eski personel 13 Şubat 2017 23:09

Haksızca işten çıkardıklarınızın yerine tabiki yeni Kişiler almalısınız. Bunun adına da destek mi diyorsunuz? Süper ahlak içindesiniz alkışlıyorum hepinizi , inanıyorsanız hak ve hukuka çıkardığınız işçileri geri alın hiç olmazsa düşürdüğünüz durumu temizlemiş olursunuz...

4 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi