Tek beklenti şampiyonluk

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tek beklenti şampiyonluk
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, yeni yıl mesajı yayınladı.

Sütiş Eskişehir
Diri, 2016’da küme düşürülen bir yıl odu. 2017’den tek beklentisinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.
 
“Küme düşürdüler”
Diri, yayınladığı yeni yıl mesajına sonuna geldiğimiz yıldan bahsederek başladı. Diri, 2016’dan Eskişehirspor’un küme düşürüldüğü yıl olarak bahsedeceklerini ifade ederek, “İyisiyle, kötüsüyle çok şeyler yaşadık. Her türlü sıkıntıya, kötü gidişe rağmen, iyi günde olduğu gibi, kötü günde de peşini bırakmadığımız sevdamızın arkasından, binlerce kilometre yol yaptığımız bir yıl olarak kalacak aklımızda 2016. Ve hatta en önemlisi, 50. Yılımızda bu şanlı armayı küme düşürdüler diye bahsedeceğiz 2016'dan” diye konuştu.
 
“Hayallerimiz, hedeflerimiz”
Diri, yeni yıldan beklentiler ile ilgili “Varsın zor günler geçirelim, varsın takımımız zor günler geçirsin. Bu sıkıntıları sonlandıracak ve yeni başarılara yelken açacak olanlar yine bizleriz. Bizimde beklentilerimiz var yeni yıldan. Hayallerimiz, umutlarımız, hedeflerimiz. Türkiye'de herkesin hafızasında yer edinmiş bu efsane taraftarın, yeni yıldan en büyük beklentisi, elbette bu sıkıntıların bir an evvel son bulması ve biz olmadan süper olamayacak o lige yükselmek. Eskişehirspor Neferleri olarak bizler, bu takıma kanımızın son damlasına kadar sahip çıkacağız. Dileğimiz, sesimizin ulaştığı herkesin bu takıma sahip çıkması” dedi.
 
“Şampiyon olacağız”
Tribün Lideri Murat Diri ayrıca Siyah Kırmızılı takımın şampiyon olamaması durumunda tarihin tozlu raflarında yer alacağından bahsederek “Unutmayın; Eskişehirspor normal şartlar altında da şampiyon olacaktır, anormal şartlar altında da şampiyon olacaktır. Buna inanıp mücadele edelim. Eskişehirspor şampiyon olamazsa, Eskişehirspor tarihin tozlu raflarındaki yerini alır. Eskişehirspor ligden koparsa, Türkiye tribünleri yarım kalır. Yeni yılda herkesin gönlünden geçenlerin gerçek olması dileğiyle” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi