Telafi maçı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Telafi maçı!
A
a

Nesine.com Eskişehir Basket, erteleme maçında Bandırma Kırmızı karşısında alınan mağlubiyeti bugün saat 14.30’da oynanacak Final Gençlik maçında telafi etmek istiyor.

Sütiş Eskişehir
Şoku atlatmak istiyorlar
Ligin ikinci yarısına deplasmanda alınan İstanbulspor Beylikdüzü galibiyetiyle başlayan Potanın Şimşekleri, geçtiğimiz gün erteleme maçında Bandırma Kırmızı ekibine şanssız bir şekilde yenilerek ligdeki 3’üncü mağlubiyetini aldı. Bir ara farkı 10 sayıya kadar yükselten devler, maçın ikinci yarısında oyundan düşünce yenilgiyle karşılaştı. Bu maçın şokunu üzerinden atmak isteyen ekip, bugün Final karşısında gülmek istiyor.
 
İkinci yarıya dikkat
Nesine.com Eskişehir Basket’in son haftalarda sergilediği performansta maçların ikinci yarıları dikkat çekiyor. Birinci ve ikinci periyodu oldukça iyi oynayan ekip üçüncü ve dördüncü periyotlarda oyundan düşüyor. Antrenmanlarda buna dikkat çeken Amerikalı Koç Brad Greenberg, Final Gençlik karşısında oyun standartının yakalanmasını istedi. Koç basit hatalardan dolayı takımı genel olarak uyarmayı da ihmal etedi.
 
Final Gençlik-Nesine.com Esk Basket
Yer: Final Okulları
Saat: 14.30
Yayın: ES TV

ES TV’den canlı
Final Gençlik ile Nesine.com Eskişehir Basket arasında bugün saat 14.30’da oynanacak zorlu maç ES TV’den canlı yayınlanacak. Karşılaşma Bursa’da Final Okulları Spor Salonu’nda oynanacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi