Telafi zamanı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Telafi zamanı!
A
a

Temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket, Türkiye Basketbol Ligi’nin 28’inci haftasında bu akşam saat 17.00’de Acıbadem Üniversitesi’ni konuk edecek.

Sütiş Eskişehir
Geçen hafta Bursaspor Durmazlar karşısında olaylı maçta hakem kıyımına uğrayarak yenilen temsilcimiz, Acıbadem’i devirip bu maçı telafi etmek istiyor.
 
Hedef yeniden zirve

Ligde 49 puanla Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin hemen altında averajla ikinci sırada bulunan Nesine.com Eskişehir Basket, geçtiğimiz hafta Bursaspor Durmazlar karşısındaki olaylı maçta hakemlerin de yanlı tutumuyla salondan mağlup ayrılmıştı. Bu akşam Acıbadem karşısında bu yenilgiyi telafi etmek isteyen Dev Adamlar, aynı zamanda zirveye de yeniden oturmanın hesaplarını yapıyor.
 
“Yenilgiyi unutun”

Amerikalı Koç Brad Greenberg, hafta boyunca yapılan antrenmanlarda oyuncularından Bursaspor Durmazlar karşısında alınan yenilgiyi unutmalarını, Acıbadem ile oynanacak zorlu maça konsantre olmalarını istedi. Ligin 28’inci haftasında Nesine.com Eskişehir Basket-Acıbadem Üniversitesi maçı bu akşam saat 17.00’de Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda oynanacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi