Tepebaşı Belediyesi yaşlılar için etkinlik düzenledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tepebaşı Belediyesi yaşlılar için etkinlik düzenledi
A
a

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, “Yaşlılar Haftası” nedeniyle, deneyimli vatandaşlar için bir etkinlik düzenlendi. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Tepebaşı Belediyesi bünyesinde bulunan Evde Bakım Merkezinin (TEBEV) kontrolü altında olan vatandaşlar ile Yaşam Köyü ve Alzheimer Merkezinde kalan sağlıklı yaşlılar için bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın ve Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in katıldığı etkinlikte, deneyimli yurttaşlar ile uzun uzun sohbet ettiler.

Etkinlikte konuşan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer; “Burada olmaktan dolayı çok büyük onur duyuyorum. Sayın başkanı ve sağlık personelini tebrik ediyorum. Bu güzel buluşma, güzel ülkemize örnek olsun. Hep birlikte deneyimli amcalarımızın, teyzelerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise, “İnsanları mutlu etmek, onların dualarını almak kadar güzel bir şey yok. Yaşam tecrübeleri ile her biri büyük değer olan, elleri öpülesi büyüklerimizin hakkı hiçbir zaman ödenmez. TEBEV ile her zaman yaşlılarımızın yanındayız. Yaşam Köyü ve Alzheimer Merkezimizin kapılarını onlara açtık. Deneyimli büyüklerimize ne kadar hizmet etsek az. Hepinizden Allah razı olsun. Yaşlılar haftası ama aynı zamanda bugün var olmamızın en büyük etkenlerinden biri olan Çanakkale Zaferinin anma yıl dönümü. Çanakkale destanı çok önemli. Gelibolu Adası tarihi, önemli bir ada. O günlerin değerini iyi bilmemiz lazım. Atatürk’ün yaptığı işlere bir bakın, sanki Anadolu’da bir Türk devleti kurmak için dünyaya gelmiş. Her yerde söylüyorum, minarelerimizde ezan okunuyorsa, onların sayesinde. Bu milletin içinden Atatürk sevgisi asla çıkmaz. Burada bu hizmetleri yapıyoruz ama tüm bu yapılanlar da onların sayesinde” şeklinde konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi