Toma kaldı Jaba gitti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Toma kaldı Jaba gitti!
A
a

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Kurtuluşspor’da Jaba ile yollar ayrılıyor.

Sütiş Eskişehir
Brezilyalı yıldızın Gebzespor’a transfer olması bekleniyor.

11 gol atmıştı
Sezon başında Kurtuluşspor’a transfer olan Jaba Silvino João de Carvalho Siyah-Kırmızılı takıma veda ediyor. Ligdeki şampiyonluk hedefinden oldukça uzaklaşan Kurtuluşspor’un yıldız oyuncusu Jaba’nın Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gebzespor’a transfer olacağı öğrenildi. Brezilyalı futbolcu bu sezon oynadığı 13 karşılaşmada 11 gol atma başarısı gösterdi.

Toma kalacak
Hem 3. Lig hem de Bölgesel Amatör Lig ekiplerinin radarında olan Toma Tabatadze ile yollar ayrılmayacak. Kurtuluşspor’un yeni Sportif Direktörü Serdal Eroy verdiği rapor doğrultusunda Toma’nın mutlak suretle takımda kalmasını istedi. Kurtuluşspor yönetimi de Toma için gelen teklifleri ret etti ve Gürcistanlı futbolcu Siyah Kırmızılı kulüpte kaldı.

Kurtuluş Fuat’ı bitirdi
Bölgesel Amatör Lig 11’inci grupta mücadele eden temsilcimiz Kurtuluşspor savunma hattına düşündüğü Fuat Eraslan’ı transfer etti. . Siyah Kırmızılı ekip Mersin Meski takımın 37 yaşındaki stoperi Fuat Eraslan’ı  transfer etti. Kurtuluşspor Başkanı Gökhan Yıldırım facebook hesabından yaptığı açıklamada Fuat ile anlaştıklarını duyurdu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi