Top toplayıcı çocuk konuştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Top toplayıcı çocuk konuştu
A
a

Türkiye’nin konuştuğu Arda, o anları Ahmet Deniz Canoruç’a anlattı.

Sütiş Eskişehir
Adana Demirspor karşılaşmasında kaleci Fevzi Elmas’ın zaman geçirmesine göz yumamayan Arda Okumuş yaptığı hareketle Türkiye’nin gündemine oturdu. Es Es’in altyapısında forma giyen Arda yaşadığı olayı Ahmet Deniz Canoruç’a anlattı.

Arkadaşımızla anlaşmıştık
“Takım geride olduğu için böyle bir şey yaptım. Yanımdaki arkadaşıma da söylemiştim ‘Senin önünde zaman geçirirse sen topu koyarsın benim önümde olursa ben koyarım topu’ diye. Baktım benim önümde oldu bu pozisyon.  Hiç düşünmeden koştum topu oraya diktim. Bir an önce oyunun başlaması lazımdı. Çünkü çok zaman geçiyordu maçta. Acilen gol atmamız lazımdı.”

Pek fazla umursamadım
“İlk yarıda kalecinin kolyesi kopmuştu. Onu da ben buldum. Yerde kalsın diye düşündüm. Ama baktım üzerinde Allah’ın ismi yazıyordu. Ona verdim. Ama sonrasında böyle bir olay yaşandı. Ben topu oraya koyduktan sonra arkamı döndüm, bana bağırmaya başladı. Hakem bir anda kaleciye sarı kart verdi. Tribünler beni alkışladı. Oyun başladı döndü kaleci bir kez daha ‘Ne yapıyorsun’ diye bana bağırdı. Ama gülümseyip geçtim yerime. Pek fazla umursamadım.”

Keşke bu maçı kazansaydık
“Ben küçüklüğümden bu yana Eskişehirspor’un maçlarına giderim. Abimde Altes Tribünü’nde takımı destekler. Bende maçta görevli olduğum zaman hep Altes Tribünü’nün önüne geçmek isterim. O coşkuya bende ortak olurum. Benim için her şeyden önemlisi Eskişehirspor’un galip gelmesi. Keşke bu maçı kazansaydık. Şampiyonluk için çok önemli bir maçtı.”

Eskişehirspor bizim geleceğimiz
“Eskişehirspor U-15 takımında savunma oyuncusuyum. Bizim bu sezon şampiyon olmamız lazım. Eğer Eskişehirspor şampiyon olmazsa altyapı olarak çok zorlanacağız. Eskişehirspor bizim geleceğimiz. Abilerimize güveniyoruz. Bu taraftar her şeyin en iyisini hak ediyor. İnşallah bende çok çalışıp Eskişehirspor formasıyla başarıya koşacağım.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi