Tüfekle cinayette 3 sanık yargılanıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tüfekle cinayette 3 sanık yargılanıyor
A
a

Eskişehir'de, 9 Ocak'ta bir kişinin av tüfeğiyle vurularak öldürülmesine ilişkin davada mütalaasın veren savcı, tutuklu 3 sanıktan 2'sinin ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, tutuklu sanıklar Erdoğan Ünlüyayla (23), Dilber Çatalbaşoğlu (23) ve Selma Beyazkoç ile maktul Güngör Beyazkoç'un eşi Gülnur ve annesi Aysel Beyazkoç hazır bulundu.

 

Sanıklar Ünlüyayla, Çatalbaşoğlu ve Beyazkoç, önceki duruşmalardaki savunmalarını tekrar ettiklerini ve ekleyeceklerinin olmadığını bildirdi.

Öldürülen Güngör Beyazkoç'un eşi Gülnur Beyazkoç ise sanıkların suçu beraber işlediklerini öne sürerek, en üst hadden cezalandırılmaları talebinde bulundu.

Duruşmada mütalaasını veren savcı, sanıklardan Erdoğan Ünlüyayla ile Selma Beyazkoç'un ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi. Savcı, Dilber Çatalbaşoğlu'nun ise beraatını talep etti.

Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar veren mahkeme heyeti, tarafların mütalaaya karşı beyanda bulunması için duruşmayı 7 Ekim'e erteledi.
 

- Olay 

Şarhöyük Mahallesi Marmaris Sokak'ta 9 Ocak'ta meydana gelen olayda, Güngör Beyazkoç evinin önünde av tüfeğiyle vurularak öldürülmüştü. Olayın ardından gözaltına alınan Erdoğan Ünlüyayla, Dilber Çatalbaşoğlu ve Selma Beyazkoç, mahkemece tutuklanmıştı. Sanıklar hakkında ''Kan gütme saikiyle, tasarlayarak adam öldürme'' iddiasıyla dava açılmıştı.

Kaynak : AA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi