TÜRK- İŞ 1 MAYIS'I DEĞERLENDİRDİ

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TÜRK- İŞ 1 MAYIS'I DEĞERLENDİRDİ
A
a

Türk İş İl Temsilcisi Necat Kılıç, Türk bayrağı taşımayan, İstiklal Marşını okumayan kişilerle aynı safta 1 Mayıs Bayramını kutlamak istemediklerini belirterek, bundan sonraki yıllarda da aynı tavrı sürdüreceklerini söyledi.

Sütiş Eskişehir
1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarını değerlendiren Kılıç, emeğe saygısı olan, insan sevgisi olan, ülkede huzur isteyen, ülkenin birlik bütünlüğüne sahip çıkan tüm vatandaşlarla 1 Mayıs’ı kutlamak istediğimizin çağrısını yaptıklarını hatırlattı. Necat Kılıç, "Ülkenin bütünlüğünü gösterecek tek şey bayraktır, bir ülkenin gücünü ortaya koyacak İstiklal Marşı’dır. Bunlara saygı duyan, bunları bizimle birlikte taşıyıp söyleyebilen herkesi bundan sonraki 1 Mayıs’larda da davet etmeye devam edeceğiz” dedi.

TERÖR BİR AN ÖNCE BİTİRİLMELİ

“Ülkemizde ciddi bir terör sorunu var” diyen Kılıç, “1 Mayıs’ı şehitlikten başlama sebebimiz de buydu. Dün düşmana karşı vatanı kurtarmak için canını veren büyüklerimiz, bugün de kendi kardeşleri, ana babası, yurdunun selameti, barışı için terör örgütüne karşı canlarını veriyorlar. Onları şükranla anıyoruz. En kısa zamanda terörün bitirilmesi gerektiğini vurguluyoruz” dedi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi