Uğur Mumcu'yu anma gecesi düzenlenecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Uğur Mumcu'yu anma gecesi düzenlenecek
A
a

Çağdaş Gazeteciler Derneği Eskişehir Şubesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği, Tepebaşı Belediyesi’nin destekleriyle bu sene 24’üncüsünü düzenleyeceği “ÇGD Uğur Mumcu Anma Gecesi ve Ödül Töreni” 22 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek. 

Sütiş Eskişehir
Anemon Otel’de saat 19.00’da gerçekleştirilecek anma gecesinde 11 kategoride Uğur Mumcu Anma Ödülleri sahiplerini bulacak. Bu seneki törenin teması hukuk ve barış olurken, Geceye CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, İsmet İnönü’nün torunu Özden Toker, Ergenekon, Balyoz gibi davaların avukatlarından Celal Ülgen, gazeteci Yalçın Bayer, Nazlı Çelik ve tutuklu bulunan Cumhuriyet Gazetesi çalışanlarının ailelerinin aralarında bulunduğu geniş bir davetli topluluğa katılacak. Ödül törenine Siirt maden kazasında yaşamını yitiren işçiler de anılacak.

Gecenin sürpriz isimlerinden biri de Gülriz Sururi olacak. Gecede Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile Özden Toker’e ise Yaşam Boyu Başarı ödülü, spor dalında ise Eskişehirspor’un başarılı kalecisi Ruud Boffin’e de spor dalında ödül verilecek.
24’üncü ÇGD Uğur Mumcu Anma Gecesi ve Ödül Töreni’nin ardından ise Rahmi Saltuk bir konser sunacak. Etkinlik halkın katılımına açık olurken Öğretmenevi ve Espark önünden ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi