Ümraniye hazırlıkları başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ümraniye hazırlıkları başladı
A
a

Eskişehirspor verilen 1 günlük iznin ardından Ümraniyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Sütiş Eskişehir
Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde yaklaşık 85 dakika süren antrenman, 25 dakikalık koşu ile başladı. Antrenmanın ilk bölümünde, Bilal, Felix, Aykut ve Dorukhan takımdan ayrı tempolu koşu yaptılar. Streching hareketleri, pas çalışması ve yarım saha oyun ile devam eden antrenman, soğuma çalışmaları ile son buldu.



Eksik çalıştılar

Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başlayan Eskişehirspor’da yapılan antrenmana 4 oyuncu katılmadı. Sportif sakatlıkları bulunan Erkan Zengin, Jerry Akaminko ve Chikeluba Ofoedu antrenmanda yer aldı. Takımla antrenmana çıkan ancak ilerleyen dakikalarda ağrısı artan Kaan Kanak ise, antrenmanı tamamlayamadı.

Zirvede amansız yarış

TFF 1. Lig’de 21’inci geçtiğimiz gün oynanan maçların ardından tamamladı. Pazartesi günü zirvede yer alan Sivasspor ve Yeni Malatyaspor oynadıkları maçları kazanarak haftayı karlı kapattı. Ligde Yeni Malatyaspor 40 puanla zirvede yer alırken ikinci sırada ise 38 puanla Sivasspor yer alıyor. 37 puanla Göztepe üçüncü sırada kendisine yer bulurken Eskişehirspor ise 36 puanla 4’üncü sıraya geriledi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi