Umudun Kıyısında filmi Tepebaşı’nda çekilecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Umudun Kıyısında filmi Tepebaşı’nda çekilecek
A
a

Tepebaşı Belediyesi, bölgede oluşturduğu alanlarla yönetmenlerin tercihi olmaya devam ediyor. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Ekim ayında İstanbul’da çekimleri başlayacak olan ve yüzde 80’i Tepebaşı’nda çekilecek olan Umudun Kıyısında isimli drama filminin yönetmeni Haydar Işık, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ziyaret ederek, çekecekleri filim hakkında bilgi verdi.
Sanata karşı duyarlı olan Başkan Ataç’ı ziyaret etmek istediklerini ifade eden Yönetmen Haydar Işık, “Eskişehir’de güzel bir projemiz var. Umudun Kıyısında isimli bir drama filmi. İki kanser hastasının hikayesini anlatan güzel bir film çekeceğiz. Ekim ayında başlayacağız. Film, İstanbul’da başlayacak ve yüzde 80’i Tepebaşı’nda olmak üzere 18 günlük bir çekim yapacağız. Film, Eskişehir’in tanıtımına da büyük katkı sağlayacak. Türkiye’nin bütün illeri dahil olmak üzere Almanya ve Azerbaycan’da gösterime girecek. Kanser hastalarının gözüyle dünyaya hiç bakmadık. Filmde anlatmak istediğimiz konu bu olacak. Aynı zamanda yenilenebilir enerjiyi de konu alıyor. Başkanımızın sanata olan duyarlılığını bizler, İstanbul’dan biliyoruz. Hem ziyaret edip filmle ilgili bilgi vermek istedik. Film çekimlerinin büyük bir kısmı Tepebaşı’nda olacağı için bilgi alışverişinde bulunacağız” diye belirtti.

“İnşallah güzel bir film olur ve filmin galasını da burada yaparız”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç, “Tepebaşı Bölgesinde böyle bir filmin çekilecek olması bizleri son derece memnun etti. Belediye olarak güzel projelere imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. İnşallah güzel bir film olur ve filmin galasını da burada yaparız. Belediye olarak elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız” dedi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi