VEKİL ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDİYORUM

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç VEKİL ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDİYORUM
A
a

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Emirdağlı iş adamları ve vatandaşlarla kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Sütiş Eskişehir
Trakya Restaurant'ta gerçekleşen etkinliğe, Başkan Ataç’ın yanı sıra, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Eczacılar Odası Başkanı Yücel Yenilmez, Emirdağlı iş adamları ve Emirdağlı vatandaşlar katıldı. Burada konuşma yapan Başkan Ataç, şimdiye kadar yaptıkları ve bundan sonra yapacakları önemli projelerden bahsetti.

Gerçekleştirdikleri bu tür toplantıların, bazı kişiler tarafından farklı yerlere çekildiğini aktaran Ataç, “Önemli olan insanları sadece seçimde anımsamak değil, her zaman anımsamak benim için önemli. Seçimler 5 yılda bir oluyor ama kurulan hiçbir şeyin arkasında kalmaz. Onun için ben seçimin dışında yapılan bu tür toplantıları çok önemsiyorum. Tepebaşı Belediyesi bana göre iyi gidiyor. Gerçekten her katmandan oluşan bir belediye haline geldik. Çocuklara, yaşlılara, engellilere, gençlere, çocuklara, engellilere çok projeler var, devam da edecek” dedi.

“İPTAL OLAN SEFERLERİ BAKANLIĞA TAŞIYAN VEKİL ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ise, ülkede yaşanan terör olayların bir an önce son bulmasını dilediklerini aktararak sözlerine başladı. Çakırözer, MHP İstanbul Milletvekili Emirdağlı İzzet Ulvi Yönter’e, Eskişehir-Brüksel uçak seferlerinin iptali hakkında verdiği soru yönergesi için teşekkür ederek, şöyle konuştu:
“Ülkemizin bir an önce bu terör ortamında çıkması hepimizin büyük arzusu. Hafta sonu son şehidimizi yine beraber uğurladık. Yurdun her tarafında 81 ilde şehit cenazeleri toprağa veriliyor, bu olaya bir çare bulunmasını diliyorum. Benim de Emirdağlı hemşehrilerimizle tanışmamız eskilere dayanıyor. Sağ olsun bir milletvekilimiz duran hava limanı seferlerini hemen Ulaştırma Bakanlığı’nda gündeme getirdi. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. bizler de bu hava limanının daha aktif şekilde kullanılması için talepte bulunmuştuk. Hava limanının sadece yurt dışına değil, yurt içine de hizmet vermesi için çalışmalar yapacağız.”
Etkinlik, karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
hakan 23 Şubat 2016 08:19

Çalışmalarınızı kutluyorum sayın başkan.ama emirdağlı bir milletvekiliniz var cemal okan yüksel kahvaltıda görmek isterdik.utku bey de başarılı bir sıyasetci ama sürekli yanınızda her etkinliğinizde diğer vekillerle aranızda problem var gıbı gözüküyor.bu da toplumda vekillerde bile cifte standart uyguladığınız dedikodusu dolaşıyor.

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi