Ahmet Ataç 15 02 2024

Yaralar sarıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yaralar sarıldı
A
a

Adana Demirspor maçındaki ağır yenilginin  yaralarını saran ve  tamamen Yeni Malatya maçına odaklanan Eskişehirspor’da, neşe içinde geçen  sabah antrenmanında morallerin yüksek olduğu görüldü.

Sütiş Eskişehir
Kritik maça odaklandılar  

Adana Demirspor karşısında aldığı 4-2’lik yenilgiyle haftayı geride bırakan ve bu şok yenilgi karşısında büyük hayal kırıklığı yaşayan Eskişehirspor, moral bozukluğunu üzerinden atarak tamamen lig lideri Malatyaspor ile oynayacağı kritik maça odaklandı.Salı gününden beri tesislerde zorlu maça hazırlanan Siyah kırmızılı futbolcular, dün sabah mesaisinde oldukça neşeli ve moralli  bir çalışma gerçekleştirdi.

Denizli’den terapi

Antrenmanlarda da oyuncularıyla yakından ilgilenen ve  Adana Demirspor yenilgisini unutturmak için adeta özel terapi uygulayan  Denizli,  antrenmanda yaptırdığı taktik çalışmalarla takımını  Malatya deplasmanına hazırlıyor. Sabah yapılan antrenmanda, ısınma hareketlerinin arasında halay çeken ve oldukça keyifli anlar geçiren Siyah kırmızılı takımda, taktik çalışmada futbolcuların oldukça hırslı olduğu görüldü. 

Basını bilgilendirecek

TFF 1. Ligi 28.haftasında 18 Nisan Salı günü saat 18.30’da Malatya İnönü Stadında oynanacak zorlu maç öncesi ise, Teknik Direktör Mustafa Denizli bugün sabah tesislerde basın mensupları ile bir araya gelecek ve takımın son durumuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunacak. Denizli’nin basın toplantısı saat 10.30’da başlayacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi