Yasin Özkaya kimdir?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yasin Özkaya kimdir?
A
a

1979 yılında Sivrihisarlı bir ailenin çocuğu olarak Eskişehir’de dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Eskişehir’de tamamladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümünde yaptı. 

İş hayatında özel sektörde çeşitli alanlarda yöneticilik yaparak giriş yapan Özkaya, İnönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü olarak kamu hizmetine başladı. 2008 yılı sonu itibariyle kurularak faaliyetlerine başlayan Tepebaşı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne kurucu müdür olarak atandı.

Halen Tepebaşı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü olarak görev yapan Özkaya, aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarında da çeşitli görevler üstlenmiştir. Yurt içi ve yurt dışında gerçekleşen birçok projede temsilci ve koordinatörlük görevi yürütmüş, dünyanın birçok ülkesinde aktivist olarak yardım faaliyetlerinde yer almıştır.

AB Hibeleri ve Projeler konusunda çok sayıda proje yönetmiştir. Ayrıca Türk Kızılay’ı Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu üyesi olarak iki dönemdir Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürütmektedir. İki çocuk babası olan Yasin Özkaya, Eskişehirspor Yönetim Kurulu üyeliği de yapıyor. Halen tesislerden sorumlu İdari Asbaşkan olarak görev yapmakta.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi