Yeni stattaki eksikler tespit edildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yeni stattaki eksikler tespit edildi
A
a

Spor Genel Müdürlüğü yetkilileri Sazova’da yapımı devam eden 33 bin kapasiteli Eskişehirspor'un yeni stadyumunu gezerek, eksiklikleri tespit etti. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’un 2016-17 sezonunda iç saha maçlarına ev sahipliği yapacak olan stadyumda son incelemeler devam ediyor. Spor Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından tekrar gezilen stadyumda artık sona geliniyor. İncelemeler ve tespitler sonrası açıklamalarda bulunan yetkililer, "Stadyumun 15 Ağustos’ta teslim edilmesi bekleniyor. Belki bir iki hafta sarkabilir. Bu da Eskişehirspor’u etkilemez. Güzel bir tesis olacak. Burada çime baktık. Suni güneş ışığı lambaları, çimin havalanması için fanlar ve turnikeleri de tedbir amaçlı kontrol ettik. Stadyumun Eskişehirspor’a devredilmesinden önce eksikler tespit edilip notlar alındı. Şu ana kadar her şey güzel gidiyor. Toki’nin yaptığı en iyi stadyumlardan biri olacak” dediler.

Eskişehirspor’da stadyumdan ve Esstore’den Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Özgür Fetih Demirdaş ise, kırmızı-şimşeklerin yeni evindeki son rötuşların en iyi şekilde yapıldığını belirtti.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi