Yine başarılı bir konsere imza attılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yine başarılı bir konsere imza attılar
A
a

Şef M. Erdem Çöloğlu yönetimindeki Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası'nın (ASO) konser solisti olarak sahne alan Oytun Eren’e eşlik ettiği “Senfoni Orkestrası Konseri” Anadolu Üniversitesi Atatürk ve Sanat Merkezi (AKM) Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sütiş Eskişehir
Konsere, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın yanı sıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney, Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal Biçerli ile çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci katıldı. Konserde, A. Schnittke’den “Piyano ve Yaylılar için Konçerto”, R. Wagner’den “Tristan ve İsolde Prelüd ve “Meistersinger Von Nürnberg Prelüd” eserleri seslendirildi.

Oytun Eren kimdir?

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcısı ve Müzik Bölümü Başkanı olan Prof. Oytun Eren, çalışmalarını Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Piyano Anasanat Dalı’nda sürdürmektedir.

Erdem Çöloğlu Kimdir?

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi olan Yrd. Doç. Dr. M. Erdem Çöloğlu, çalışmalarını Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikoloji Bölümü Genel Müzikoloji Anabilim Dalı’nda sürdürmektedir.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi