Youtube kullanıcılarına müjdeli haber

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Youtube kullanıcılarına müjdeli haber
A
a

YouTube kullanıcıları tarafından sürekli şikayet gören atlatılamayan reklamlar kaldırılıyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
30 saniyelik YouTube reklamları kaldırılıyor. YouTube'un hiç istemediğiniz zamanlarda karşınıza çıkabilen "atlanmayan" reklamları, bu tarihte Google tarafından kaldırılacak.

YouTube'taki reklamlar, dikkatimizi çekebilmek için birkaç farklı yola başvuruyorlar. Bunlar arasında en sinir bozanı ise herhalde 30 saniyelik, atlanması mümkün olmayan reklamlar. Sıkı durun çünkü Google, en istemediğiniz zamanlarda karşınıza çıkabilen bu reklamları kaldırıyor.

YouTube'taki açık binlerce aboneyi eritti

YouTube'daki reklamları kaldırmanın iyi bilinen birkaç yolu var ancak yakında bunlara bavşurmanıza gerek kalmayacak. Firmadan gelen açıklamada 30 saniyelik geçilmeyen reklamların 2018'de durdurulacağı, bunun yerine "hem kullanıcıların, hem de reklam verenlerin faydalanacağı formatlara yer verileceği" bilgisi yer aldı. 30 saniyelik reklamlar kaldırılsa da, 20 saniyelik reklam slotları dahil diğer reklamlar, geçemeyeceğiniz biçimde sunulmaya devam edilecekler.

YouTube'da 10 saniyelik geçiş dönemi

Google'ın bu kararı, firmanın cebine akan paraların bir miktar hız kaybetmesine yol açacak. Video alanında Google, artık yalnız değil - Facebook, Instagram gibi siteler video işlevlerini son dönemde oldukça geliştirdiler.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi