Zirve alev alev

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Zirve alev alev
A
a

TFF 1. Lig’de 29’uncu hafta maçlarında zirve alev alev yanacak. Şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Giresun ve Evkur Yeni Malatya bugün, Eskişehirspor ve Sivasspor ise yarın birbirleri ile karşılaşacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
KALİTE YÜKSEK

TFF 1. Lig’de yaşanan şampiyonluk savaşı, Türk futbolunun kalitesini arttırdı. Spor Toto Süper Lig’de olmayan heyecanın yaşandığı 1. Lig’de, bu hafta adeta soluklar kesilecek. 29’uncu hafta heyecanının yaşanacağı yarışta bugün 53 puanla lig liderliğini elinde bulunduran Evkur Yeni Malatyaspor, saat 18.30’da deplasmanda oynanacak kritik maçta 46 puanla ilk iki mücadelesi veren Giresunspor’un konuğu olacak. İlk iki yarışında geride kalan 43 puanlı Göztepe ise saat 16.00’da sahasında Play-Off hedefini kovalayan Adana Demirspor’u ağırlayacak.
 
PAZAR GÜNÜ HAYAT DURACAK

Lig maratonunda büyük heyecan ise Pazar günü yaşanacak. Süper Lig’e geri dönmek isteyen Eskişehirspor ve Sivasspor, Yeni Atatürk Stadı’nda karşılaşacak. Haftayı lig lideri Yeni Malatyaspor karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetle geride bırakan Eskişehirspor, tesislerinde sessiz sedasız yaptığı antrenmanlar ile Sivasspor maçına hazırlandı. Son iki günü basına ve taraftara kapalı gerçekleştirdiği antrenmanlar ile geçiren Siyah-Kırmızılı takım, tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç gününü beklemeye başladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi