Ahmet Ataç 15 02 2024

Zirvede yer açın biz geliyoruz!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Zirvede yer açın biz geliyoruz!
A
a

Müthiş taraftarının inanılmaz desteğini arkasına alan Eskişehirspor, Göztepe’yi hezimete uğrattı. Karnaval gecesinde perdeyi dakika 25’te Erkan açtı. 35’de Dorukhan ile ilk yarıyı önde kapatan Es Es sahada fırtına gibiydi.

Sütiş Eskişehir
İkinci yarıda muazzam bir futbol oynayan Şimşekler 50’de Ofoedu ile iyice rahatlattı. Gecede perdeyi 76’ncı dakikada Hasan kapattı, Es Es aldığı galibiyetle zirve mesaj yolladı; Geliyoruz!

Perdeyi Erkan açtı

Maça hızlı başlayan Es Es 7’nci dakikada Erkan ile öne geçti. Ofoedu’nun ceza sahası dışından yolladığı şut savunmadan sekti. Topu önünde bulan Erkan meşin yuvarlığı kaleye yolladı. Dakika 25’te Göztepe gole yaklaştı. Sağ kanattan topu kaleye yollayan Tanju direğe takıldı. Direkten seken top Boffin’in kucağında kaldı.



Coştukça coştuk

30’uncu dakikada ise Erkan sol kanattan taşıdığı topu ceza sahası içinde bulunan Bruno’ya yolladı. Bruno meşin yuvarlağı topuğuyla kaleye yolladı ancak kaleci Günay gole izin vermedi. 35’de ise kullanılan serbest vuruşta Erkan, adrese teslim bir orta yolladı ve Dorukan ön direkte yaptığı kafa vuruşuyla farkı 2’ye çıkardı.



Fırtına gibiydik

Maçın ikinci yarısına Es Es yine fırtına gibi başladı. 50’de Kaleci Boffin kazandığı topu degajmanla Ofoedu ile buluşturdu. Kaleci Günay’dan topu çalan Ofoedu meşin yuvarlığı boş kaleye yolladı ve durumu 3-0 yaptı. Bu golden 2 dakika sonra Es Es kontakta gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Erkan, pasını Ofoedu’ya aktardı ancak Ofoedu topa dokunamadı.

Hezimete uğrattık

Taraftarının müthiş desteğini arkasına alan Eskişehirspor bir an olsun vitesi düşürmedi. Dakika 76’da yine akıl bir dolu gole imza attı. Bilal’in kullandığı kornerde Erkan Zengin topun üstünden atladı. Hasan topun gelişine vurdu ancak top defanstan sekti. Seken topu yine takip eden Hasan durumu 4-0 yaptı. Şimşekler maçı 4-0 kazanarak 3 puanı kaptı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi