'İf Kare Eskişehir' Odunpazarı'nda

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 'İf Kare Eskişehir' Odunpazarı'nda
A
a

Yıl içerisinde birbirinden farklı üç festivale imza atan Odunpazarı Belediyesi, ‘Odunpazarı Tiyatrosu’ ve ‘Başka Sinema’ etkinliği ile tiyatro ve sinemaseverlere hizmet eden belediye, ‘İf Kare Eskişehir’ ile kültür sanat çalışmalarını sürdürüyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı Belediyesi İstanbul’da gelenek haline gelen “İf İstanbul Bağımsız Filmler Festivali”ni Eskişehir’e taşıdı. “İf İstanbul Bağımsız Filmler Festivali” kapsamında “İf Kare Eskişehir” etkinliğini düzenleyen Odunpazarı Belediyesi, 24-25-26 şubat 2017 tarihleri arasında birbirinden güzel film ve söyleşilerle sinemaseverlerin karşısında olacak.

“İf Kare Eskişehir” 24 Şubat 2017 Cuma günü saat 18.00’da Hasan Polatkan Kültür Merkezinde başlayacak. Tanna adlı filmle başlayacak olan “İf Kare Eskişehir” 25 Şubat 2017 cumartesi günü Dev, Camdan Kanatlar adlı filmler ile devam edecek. 25 şubatta film gösterimleri dışında bir de söyleşi gerçekleştirilecek. Söyleşiye “Dondurmam Gaymak” ve “İftarlık Gazoz” filmlerini yöneten Yönetmen Yüksel Aksu, Öteki Sinemanın yayın yönetmeni, film eleştirmeni ve yazar Murat Tolga Şen ile Sözcü Gazetesinin Sinema Yazarı Burak Göral katılacak. Türk Sinemasının geldiği noktanın tartışılacağı söyleşi iki oturumda gerçekleşecek.

“İf Kare Eskişehir” 26 Şubat Pazar günü “Bir Günde Hindistan” ve “Koca Dünya” filmleri ile devam edecek. 26 Şubatta ayrıca “İf İstanbul” ile canlı bağlantı yapılacak. “İf İstanbul” ile yapılacak olan ilk canlı bağlantı 14.30’da başlayacak, 15.00’da sona erecek. İkinci canlı bağlantı ise 17.45’de yapılacak ve 18.15 de sona erecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi