Bahar dizisinin 12. bölümüne ilişkin açıklama: Bahar dizisinin yeni bölümü bu akşam yok mu?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bahar dizisinin 12. bölümüne ilişkin açıklama: Bahar dizisinin yeni bölümü bu akşam yok mu?
A
a

Bahar dizisi takipçileri, yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda endişe içindeydi. Salı akşamları yayınlanan Bahar dizisinin 12. bölümü için fragman yayınlanmamıştı ve bu durum dizinin hayranlarını endişelendirmişti. "Bahar dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak mı?" soruları havada uçuşuyor. Peki Bahar dizisi bu akşam yayınlanacak mı?

Sütiş Eskişehir
Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi, ekran macerasına ara verdi. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadığı için hayranları, yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında bilgi sahibi olamamıştı. 7 Mayıs tarihli yayın akışına göre, Bahar dizisinin tekrar bölümü ekranda yer alacaktı. Fakat, dizinin çekimleri yetişmediği için yeni bölüm bu hafta yayınlanamayacaktı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Bahar dizisinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümü yetişmediği için tekrar bölümü seyirciyle buluşacaktı. Bu durumda, Bahar dizisinin hayranları yeni bölümü beklemek zorunda kalacaklardı. Ancak, yapım şirketi MF Yapım konuyla ilgili bir açıklama yaparak hayranlarına müjde verdi. Açıklamada, "Baharın en güzel günlerinde, 14 Mayıs Salı akşamından itibaren her salı, yeni bölümlerimizle buluşmak üzere" ifadeleri kullanıldı. Bu haber, dizinin hayranları arasında büyük bir sevinç yarattı.


Ayrıca, Bahar dizisinin kadrosuna başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen dahil oldu. Fenomen diziye, 12. bölümden itibaren katılan Allen, hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Bahar"ın kadrosuna dahil olan Allen, dizideki performansıyla büyük beğeni topladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi