Kolumuz dokunmatik olacak

Serkan Açıkgöz yazdı

29 Nisan 2018 09:28
A
a
Sütiş Eskişehir
Akıllı cihaz pazarı her geçen gün biraz daha büyüyerek bizleri şoke etmeye devam ediyor. Teknoloji şirketlerinin akıllı saatler konusunda önemli atılımları devam ederken, ünlü saat markaları da akıllı saat modellerini piyasaya sürme yarışına girdi. Şimdi ise bir grup araştırmacı tarafından geliştirilen LumiWatch'un ismi gündemi meşgul etmekte. Bu saatin ilginç bir özelliği var ki o da kolumuzu dokunmatik ekrana dönüştürecek olması. LumiWatch'ta kullanıcının kolunu akıllı telefon boyutlarındaki bir dokunmatik ekrana dönüştüren yerleşik bir projektör bulunuyor. Projektörle kullanıcının koluna interaktif bir alan yansıtılıyor.
 
P20 Pro 4 bin 999 lira
Şirketin şimdiye kadar yaptığı en iyi telefon olan Huawei P20 Pro'nun Türkiye fiyatı belli oldu. Huawei'nin üç arka kameralı amiral gemisi modeli Huawei P20 Pro'nun Türkiye fiyatı merakla bekleniyordu. Huawei P20 ile beraber tanıtılan P20 Pro'nun Türkiye fiyatının 4 bin 999 TL olacağı açıklandı.
 
Türkiye’de ilk Uçan baz istasyonu
Türkiye’nin uçan ilk baz istasyonu “Dronecell” havalandı. Turkcell tarafından 4.5G hizmeti vermek için geliştirilen Dronecell, güçlü bir baz istasyonu olarak istenen her yerde havalanıp, kara ile hiçbir bağlantısı olmadan ses ve data hizmeti sağlayıcısı olarak görev yapıyor.  Özellikle acil durum ve afetlerde hayat kurtarmak ve kesintisiz iletişim sağlamak için geliştirilen Dronecell, nesnelerin interneti için de mobil veri akışı sağlıyor.
 
HTC U12 gümbür gümbür
Suskunluğunu bozmaya hazırlanan HTC, uzun aradan sonra oldukça iddialı amiral gemisini tanıtma hazırlığında. HTC'nin amiral gemisinin U12 veya U12+ adıyla geleceği belitriliyor. Çerçevesiz ekran ve 6 inç Super WQHD LCD ile sunulacağı belirtilen U12'nin gücünü Snapdragon 845 yonga setinden alacağı dile getiriliyor. 6GB RAM'den beslenecek olan modelin kameralarının da oldukça iddialı olması bekleniyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi