Seyitgazi tek yürek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Seyitgazi tek yürek
A
a

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinin halkı, darbe girişimine karşı tek yürek olarak tepkisini sürdürüyor.

Sütiş Eskişehir
Seyitgazi Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan binlerce vatandaşa, Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, İlçe Emniyet Amir Vekili Sezai Erdoğmuş, İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Yalçın, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de destek verdi.

Türk milletinin darbecilere geçit vermediğini belirten Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, "Cumhurbaşkanımız, başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan tamam diyene kadar meydanları boş bırakmayacağız" dedi.
15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından tek yürek olarak nöbette olduklarını da anlatan Başkan Kalın, " Biz hainlere karşı askerimizle polisimizle, ‘Biriz, beraberiz, iriyiz, diriyiz.’ Vatanımız için, bayrağımız için, memleketimizin selameti için dim dik ayaktayız. Bugün burada bu vatan uğruna seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimiz için Kur'an tilaveti okuyor, dualar ediyoruz. Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Vatanımızı bölmeye, bizi bir birimize kırdırmaya çalışanlara asla izin vermeyeceğiz. Ülkesini satan hainleri her zaman lanetleyeceğiz. Gün darbecilere ve hainlere karşı Cumhurbaşkanımıza, vatanımıza, devletimize sahip çıkma vakti. Tüm dünya milletlerinin hayranlıkla izlediği bu kutsal görevde davasına sahip çıkan, meydanları dolduran tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi